Antipasto Classico

7 Mei

Vier ingrediënten, meer heb je niet nodig om deze klassieke antipasto te maken. Vorige week zag ik een foto van dit smaakvolle hapje voorbijkomen op de Facebook pagina van Fiorucci. Behalve de mooie foto stond er alleen een opsomming van de ingrediënten bij. Voor deze antipasto hoef je geen keukenprinses of prins te zijn, je moet er alleen voor zorgen dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn en gebruik aub goede mozzarella in plaats van die “kauwgom” bolletjes. Kijk ook voor smakelijke zongedroogde tomaatjes en gebruik niet van die harde stugge stukjes. Met goede producten krijg je een heerlijke smaaksensatie!

AntipastoClassico

Ingrediënten:

  • Prosciutto di Parma van Fiorcucci (er zitten 6 à 7 plakjes in een pakje)
  • zongedroogde tomaatjes in olie
  • basilicumblaadjes
  • mozzarella bolletjes, bv Mozzarella di Latte di Bufala van Galbani

Haal voorzichtig een plakje prosciutto uit de verpakking en vouw dit een paar maal dubbel. Leg hierop een stukje zongedroogde tomaat, een blaadje basilicum en vervolgens een bolletje mozzarella. Steek het geheel vast met een cocktailprikker en serveer.

Bron: Fiorucci-Il Gusto d’Italia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: