Mousse di yoghurt e Nutella

12 Mrt

Dit is een heerlijke mousse, die eenvoudig te maken is. Door de yoghurt krijgt de mousse een frisse smaak. Gebruik kleine schaaltjes of glaasjes. Ik heb de hoeveelheid over 3 glaasjes verdeeld, aangezien we maar met z’n drietjes waren.

MoussediyoghurteNutella

 

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 250 g volle yoghurt
  • 200 g slagroom
  • 3 el Nutella
  • 1 el poedersuiker

Bereiding:

Klop de slagroom met de poedersuiker stijf.

Meng de yoghurt en de Nutella met een mixer. Meng er met een spatel voorzichtig de geslagen slagroom doorheen. Verdeel de mousse over 4 schaaltjes en zet ze gedurende 3 uur in de koelkast. Garneer ze voor het serveren nog met wat gehakte chocolade en/of hazelnoten.

Bron: Cucini Amo con Chicca

Tip: Verdeel de mousse over meerdere amuse-glaasjes en serveer ze bij een High Tea. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: