Mousse al salmone e crema di formaggio

7 Mrt

Dit is een simpele, maar o zo lekkere mousse van zalm met roomkaas. Maak de mousse een paar uur of, liever nog, een dag van tevoren, zodat de smaak van de zalm goed in de roomkaas kan intrekken.

Moussealsalmoneecremadiformaggio

Ingrediënten:

  • 250 gr gerookte zalm
  • 300 gr roomkaas
  • 5 sprietjes bieslook
  • versgemalen zwarte peper

Doe de zalm in een keukenmachine en maal ze fijn. Voeg de roomkaas toe en meng goed door elkaar. Breng op smaak met een snuf versgemalen zwarte peper. Zet de mousse een paar uur in de koelkast. Serveer de mousse (op kamertemperatuur) op een toastje of een sneetje stokbrood en garneer het met wat gesneden bieslook.

Bron: Buonissimo.org

3 Reacties to “Mousse al salmone e crema di formaggio”

  1. Frances van Rijn maart 7, 2015 bij 11:55 am #

    Zo, dat lijkt mij heel erg lekker (en makkelijk)!

  2. Marjan maart 8, 2015 bij 12:29 pm #

    Gisteren hadden we eters en heb ik je blog als inspiratie gebruikt. Geroosterde paprikasoep met mascarpone, lasagne al forno en tiramisu. Het was heerlijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: